Startsida | Kabel-TV | Mobiltelefon/Instrument service

 

Länkar

Batterier

SP

Benefon

Butiken

Downloads

Hund-GPS jaktbilder

Hund-GPS service

Hund-GPS forum

Hund-GPS Quick service

MyWay

SOS Alarm

Shoppen

Tracker

Trackerhunter

Tracker Hunter film

Twig

Twigme

Tempmeny_mobiltelefon.htm

Mobiltelefon/Instrumentservice

Välkommen till vårt servicecenter!

I vår instrument verkstad utvecklas våra olika tjänster, och här kommer det att finnas utförlig information om allt som handlar om service & support i olika sammanhang när det kommer till bland annat, mobiltelefoner såsom NMT450 eller mer mycket mer avancerade instrument bl.a. innehållande GSM telematik & GPS, samt även andra professionella telematik lösningar som vi arbetar med just nu.

Två polishelikoptrar, en ny och en gammal

Idag arbetar vi bland annat direkt med Polisen, brandkåren, väktare, kommunal socialtjänst och ett stort antal användare av SOS alarm med en positionsbaserad GPS för överfallslarm & nödlarm. Antalet olika användare ökar hela tiden stadigt och nya tillkommer hela tiden. Allteftersom kunskapen och förståelsen om ett bättre personskydd ökar och anses befogad kommer denna möjlighet att vara ett av dom självklara kraven för en skyddssäker anställning inom vissa arbeten. Vi vet vad som gäller och kan hjälpa till att finna en lämplig lösning på ert problem.

I alla polis helikoptrar finns det bland många andra radio system en Benefon Spica med booster lösning för att hela tiden kunna ha kontakt med omvärlden, detta sker  via NMT 450 telenätet som även i dom områden som man normalt inte kan kommunicera ifrån annat än med satellit telefon. NMT 450 täcker idag ca 95% av Sveriges yta.

Vi kan även hjälpa till med andra individanpassade lösningar som används, vad vi underhåller och supportrar är idag i bruk av taxi, bud, social hemhjälp, delgivningsmän, mobila verkstadförråd, uthyrare av diverse mobila fordon, mm. Det finns i alla nämnda fall en möjlighet att övervaka och styra tex. olika system för en direkt kontroll över det övervakade objektet med upp till 10 digitala ingående portar, 10 digitala utgående portar, dessutom finns också 4 analoga ingående portar för övervakning av vätskor, tryck, eller vad som skulle vilja mätas analogt. Det finns med andra ord alla möjligheter till skapa en effektiv övervakning av flertal funktioner på ett eller flera objekt samtidigt och i nästan realtid, via SMS som normalt ger en fördröjning på cirka 15 sekunder för ett utgående/svarande SMS.

Bland våra övriga stora kunder inom telematik finns RPS (rikspolisstyrelsen) och ett stort sett alla polismyndigheter. Vi utför idag enligt ett exklusivt avtal med RPS att se till att utrustning för akut våldshotade personer är uppdaterade och fungerar enligt krav ställda och kontrollerade av KTH Vi arbetar ständigt för att förfina och hjälpa våra kunder att finna den lämpligaste lösningen för ett aktuellt behov av positionering och kontroll av objekt eller personer.

I vår auktoriserad serviceverkstad med över 20 års erfarenhet av reparationer och underhåll av mobiltelefoner och övrig specialiserad teleutrustning, utför vi idag bland annat garantiservice på Benefon instrument och vi har 99,9% av alla mobiltelefon reservdelarna i lager!  Samt dom flesta tillbehören såsom batterier, antenner, laddare mm. som lagervara. Vi har också auktoriserad service för Swemagnum och Hund-GPS service. Vi utför även kvalificerade arbeten med det nya i analoga NMT utrustningar med den senaste tekniken för snabb dataöverföring i genomsnittlig hastighet om 9-13kbit/se. (Detta gäller vid en god signalnivå). Och när det kommer till äldre NMT eller GSM produkter har vi troligen en helt unik kompetens med den erfarenhet vi har idag.

Ring eller skicka ett mail och hör er för hur vi kan hjälpa er, med den långa erfarenhet vi har av både nya och gamla produkter är vi ofta en sista chans till hjälp att få det att fungera igen då vi har tillgång till både kompetens och ofta lagerför "svåra att hitta" reservdelar  till dom flesta märken

som, tex. Dancall, Mobira, Nokia, Ericsson, Motorola, Alcatel, Mobifon, Benefon, Philips, Bosch, samt troligen alla andra tidigare förekommande märken.

Och det bästa är att vi är inte längre bort än ett telefon samtal när ni behöver hjälp.

Det som andra upplever såsom oöverstigliga hinder eller säger inte går att ordna, har vi oftast en lösning på.

 

Peter Lindström Telematik/instrument tekniker

0921-530 30   Mobil 070-590 21 22

 Peters Elektronik AB · Lulevägen 18 · 961 33 Boden
 Tel 0921-530 30 · Fax 0921-540 40 · E-post info@peters.se
 Koordinater: N 65°49'15.3" E 21°42' 03.4"                                                                                                                      Webbmaster