Startsida | Kabel-TV | Mobiltelefon/Instrument service

 

Länkar

Batterier

SP

Benefon

Butiken

Downloads

Hund-GPS jaktbilder

Hund-GPS service

Hund-GPS forum

Hund-GPS Quick service

MyWay

SOS Alarm

Shoppen

Tracker

Trackerhunter

Tracker Hunter film

Twig

Twigme

Tempmeny_mobiltelefon.htm

Hund-GPS jaktbilder med kommentarer.

Välkommen till sidan som innehåller era egna bilder. Allt detta kommer från jägare och kamrater som upplevt ett ögonblick som blivit fotograferat och har sedan varit vänliga att skicka in detta till oss ifrån olika intressanta tillfällen under jakten. Vi vill att ni fortsätter och skickar in material, gärna med bilder eller filmer och vi kommer att publicera detta efter överenskommelse med er. För att skicka in material använd support@peters.se

Mycket nöje, och trevlig läsning! (Obs! Att bilderna kan vara stora när ni klickar på dom!)

 • Vi börjar med Lasse på Tracker som vill dela med sig med några ord samt fina bilder från årets älgjakt samt en bild på Mats hund Raikukorven Denita.

 • Gunnar Hangvar i Katrineholm har skickat in en fin bild på sin hund Julia.

 • Staffan Yngvesson har skickat in bilder på Nordisk Mästare Rakko som använder Hund-GPS samt Puck som luggar en älg.

 • Åke Handler med några intressanta bilder från björnjakten samt från tävling med sin son, läs mer och njut av bilderna.

 • Kyösti Ollila med hunden Acke vid rådjur.

 • Marcus Gustring med resultatet av rävjakt under ett par jakttillfällen.

 • Ronny Ekholm med sin bästa jaktkompis redo för en intressant jakt.

 • Charls-Ingvar med det senaste i avancerad skyddsutrustning.

 • Jimmie Mårtensson Har skickat in en helt suverän film, bara att njuta och se den.

 • Mats Ekeberg Med ett par intressanta och bra bilder på Polly där hon bär selen på ett bra sätt.

 • Ronny Ekholm med en jaktbild och önskan om ett gott nytt år

 • Marcus Gustring med bilder på Alex, en drever med den senaste selen på sig och ivrig för att gå på jakt.

 • Anders Hedlund med några fina jaktbilder från Särna.

 • Sten-Anders från Östersund med ett par mycket bra bilder från höstens jakt med vännen Zorro.

 • Johan Lundell med ett par efter bilder efter en lyckad jakt med Hund-GPS.

 • Mikael Lundin med fartfyllda bilder på vildsvinsjakt i Blekinge.

 • Lars Jakobsson  med sina jaktmaskiner.

Jag vill tacka jaktledarna i Siknäs för en enastående bra jakt och ett väl utfört arbete. Bild nr 001, 002 är 14 månaders Jämttiken Siris första älgar vilka sköts av passkyttarna i samma lag. Under älgjakten i Siknäs fälldes 18 vuxna och 10 kalvar. Med dessa bilder vill jag (LASSE) tacka jaktledarna i Siknäs för enastående bra jakt och ett väl utfört arbete.

Bilden på stor oxen är skjuten i Siknäs av Robert Hasselborg med hjälp av Mikael Forsbergs hund Tina, den vägde 336 kilo slaktad.

 

 

Mikael som lånade en Hund-GPS för första gången blev så nöjd att han nu har skaffat sig en egen utrustning.

 

 

Vi är nu 4 hundförare i laget som har Hund-GPS pejlar. Detta har också gett pass skyttarna en positivare jakt då dessa nu får en bättre bild av var hundarna och dom andra jägarna är. Hur kan man vara utan detta frågar man sig.

 

Detta är en väldigt duktig tik som heter Raikukorven Denita och ägare är Mats-Åke Renström från Svärdsjö. Mats som är Jaktprovs domare för både älg och stövare.

-----------------------------------------

 Tiken på bilden är av egen uppfödning efter SM-vinnaren Jackie 1999, hon heter Julia och är starkt på G säger Gunnar Hangvar i Katrineholm.

Man kan även här se hur väl västen sitter på hunden.

 

 

-----------------------------------------

Nordisk Mästare år 2004! Rakko använder Hund-GPS säger Staffan Yngvesson som också varit vänlig och skickat in bilder på Karelska Björnhunden Puck. Se mer nedan.

 

 

 

 

 Puck med full Hund-GPS utrustning.

 

 

 

Mats har skickat in ett par mycket bra bilder: Är som jag sade mycket nöjd med GPS:en, den har gjort jakten mer säker och samtidigt är jag mer avslappnad än tidigare vilket för mig ger jakten en ny dimension! GPS:en räddade faktiskt livet på min Wachtel i samband med en vildsvinsjakt! Har ej ännu lärt mig alla finesser. Foto på min unghund Polly, moder är en Wachtel och fader en Östlaika.

Min unghund Cilla (Västfrontens Fiffinella 8 månader var ute med mig och skogstränade. GPS:en var självklart på (som alltid). Hörde plötsligt några skall varvid hon kom till mig för en kontakt, tillsammans gick vi in i den mindre grantätningen och hon kastade sig in med ett rejält gångståd som följd, ca 15 grisar kom emot mig med hunden tätt inpå, jag sköt direkt en av dem och det visade sig vara en fin galt.
Hunden var klart nöjd över vad hon varit med om och luggade rejält!
Kopplade henne därefter då det inte kändes bra att låta henne gå med en så pass stor grupp som den unghund hon är!!
Hoppas på en bra start för min helt underbara och trevliga öst sibiriska laika inköpt av Torkel Norling i Göteborg.
Med jägare hälsningar från Mats Ekeberg.

Var på en trevlig jakt under annandagen. Det är jäkligt bra med GPS! Min svarting (Wachtel/Laika) sprang på mycket skör is och skulle passera ett otäckt sund, jag kunde ringa upp hunden och hörde att det inte stod rätt till. Närmsta passkytt kunde därefter springa ned till vattnet och styra upp situationen. Tog sedan en bild på en Älg kalv som kom för nära min pipa! Tyvärr var ej Polly med i detta drev, hon fick istället vara med och bita "lite"!

-----------------------------------------

Marcus trogna jaktkamrat Alex visar här att även en mindre hund utan problem kan bära en Hund-GPS. Marcus säger att dessa foton togs för att visa hur väl selen syns i dagsljus och i skymning. Tänk på att detta kan spara livet på vännen om han inte syns ordentlig. Jag skulle aldrig släppa min hund om jag inte hade denna sele med Hund-GPS. Han syns tydligt och jag vet var han är hela tiden med hjälp av Hund-GPS pejlen. Hälsningar Marcus och Alex.

 

 

 

Åkes bilder från björnjakten, Hajjas är framme och med full stånd på en 4 taggare! Observera hur väl den orange selen syns mot vegetationen.
 

Hajjas:

 

 

Och så här såg det ut efter helgens tävlingar mellan far och son. Förutsättningarna var minst en timmes ståndskall innan skotten fick avlossas, bilderna avgör vem som vann. "Hare" så bra! Säger Åke i härliga Härjedalen.

 

Mårten                             Åke & Hajjas

 

 

 Hej, jag heter Kyösti Ollila och hunden heter Acke, här med ett rådjur som jag sköt förra hösten. Acke är en bra hund som driver en till två timmar åt gången.

 


Hälsningar. Kyösti Ollila.

Marcus Gustring sänder också lite jaktbilder
från rävjakter i Småland och Öland. På bilden ses Bosse med hunden Ludde, och det är den sammanlagda jakten under februari månad som kan ses på dessa bilder.

 

 

 

En bild från Räv SM, Bosse kom på en tredje plats.

Bilder från en tidig Hund-GPS/MyWay test

-----------------------------------------

Ronny E har skickat in bilden som är tagen under jakt i norra dalarna första veckan under september jakten. Han skriver vidare att hunden på bilden är min bästa jaktkamrat Findus (Gråhund) vilken jag är mycket rädd om varför jag införskaffade min Hund-GPS pejl som jag är över förväntan nöjd med! Vänligen Ronny Ekholm i Krylbo

-----------------------------------------

Vår Vaktchef, Charls-Ingvar anställd på Peters elektronik med över tio års erfarenhet av lyckade ingripanden, smygfotograferad här med en helt felaktig sele för sin storlek. Detta är dock bara en utprovning av mer avancerad teknik säger C-I som sköter jobbet som vaktchef, så bovar se upp nu när tekniken med GPS har nått till oss fyrfotingar.

 

-----------------------------------------

En mycket bra film från Jimmie från Laika-SM och det är en på en öst laikatik som heter Maja. Hon tog ett första pris och kom totalt tvåa i tävlingen.

Movies/Maja.wmv Mvh. Jimmie Mårtensson

-----------------------------------------

Bilden är tagen på luciadagen efter en lyckad jakt med min kära jaktkamrat Börje Blad från Fagersta och hans Hamiltonstövare Norton som även de har införskaffat en Hund-GPS pejl vilken Börje är mycket nöjd med. Jag vill även passa på att önska alla användare ett riktigt GOTT NYTT JAKTÅR 2006!
 

Vänligen Ronny Ekholm i Krylbo.

-----------------------------------------

Bilderna på Dixie är inskickad av Anders Hedlund i Särna och här visar gråhunden Dixie ett fint arbete på stor oxen på Sialagets jaktmarker, och naturligtvis sitter det en Hund-GPS på tiken, hälsar Anders.

-----------------------------------------

Bild på Zorro i ett vackert höst landskap. S-A Skriver vidare om Zorro, som ni kan se är Zorro en rätt reslig herre så jag fick byta till storlek XL på selen! Skickar också ett foto när vi precis har spårat fram till en älgtjur som gått undan dryga hundra meter efter skottet. Bilderna kommer ifrån Lidsjöberg i norra Jämtland. Hälsar Sten-Anders i Östersund.

-----------------------------------------

Sänder ett par bilder efter en lyckad jakt.
Hundarna heter Bodaskogens Ammy och på bild två Våndarvets tryck.


Måste bara säga detta -: Hund-GPS pejl är det absolut bästa jag köpt för jakten!!!!!!!! Mvh Johan Lundell

-----------------------------------------

Vildsvinsjakt i Blekinge.

Här vi på väg till såt två och har lämnat av ett antal skyttar och plockat upp ett antal vildsvin fem stycken från såt ett. När vi åker mot såten så känner hunden redan innan vi är framme att det finns vilt i såten, därav bilderna som jag skickat. Kvalitén på bilderna är väl inte så bra tyvärr, men med öppet släp och i 70km/h blir inte så mycket bättre. Den andra bilden är på hunden Dansa, en karelare tik på 4 år samt en vildsvins galt på ca 120kgOch, -öhh, det är den som ligger ned med fötterna mot hunden…Inte han bakom hunden! Hälsar Micke!.

Jämthundarna Tvärligårdens Cujo & Sunnansjö höjdens Julle hösten 2008

Några foton på mina jaktmaskiner som numera är försedda med Tracker MyWay då dom släpps i markerna. Full koll på jakten och hundens arbete. En fortsatt trevlig och skön vår till er.
Lars Jakobsson Vilhelmina.

Zorro på björnjakt

En bild på Zorro från i fjol när vi var ute i skogarna kring Lidsjöberg första björnjakthelgen. Lite väl varmt för jakt men ca en timme efter att bilden togs drev han en björn rakt mot och förbi mig i ett lövsly på ca 20-30 meters avstånd men det var för dålig sikt för ett skott. Och det var nog lika bra det! :-)

 Peters Elektronik AB · Lulevägen 18 · 961 33 Boden
 Tel 0921-530 30 · Fax 0921-540 40 · E-post info@peters.se
 Koordinater: N 65°49'15.3" E 21°42' 03.4"                                                                                                                     Webbmaster