Startsida | Kabel-TV | Mobiltelefon/Instrument service

 

Länkar

Batterier

SP

Benefon

Butiken

Downloads

Hund-GPS jaktbilder

Hund-GPS service

Hund-GPS forum

Hund-GPS Quick service

MyWay

SOS Alarm

Shoppen

Tracker

Trackerhunter

Tracker Hunter film

Twig

Twigme

Tempmeny_mobiltelefon.htm 

Servicecenter för Hund GPS.

 

Twig Hunter

Efterföljaren som ger lite mer.
Vi hjälper er med köpet och av den nya Twig Hunter som kom som en efterföljare. Det finns nyheter, men det finns också skillnader som man bör veta om. Hör av er till oss för mer information före ett köp så berättar vi mer.

 

 

Hund-GPS Slutsåld och kan ej köpas mer!

En mycket bra GPS-pejl!

Mycket bra testresultat och massor med beröm i jakttidningar med den tidigare versionen och nu finns den även som den förbättrade & vidare utvecklade versionen till Hund-GPS Quick!

Denna "nya" GSM/GPS pejl har tagits emot mycket positivt från jakt journalister och av krävande jägare. Detta är den bästa produkten just nu för att spåra din hund säger många och jag håller med, finns det bara ett "uns" av GSM mottagning fungerar det bra och utan några problem.
 

Nya intressanta möjligheter och ett flertal ovärderliga nya funktioner som ni jägare saknat och efterfrågat finns nu i och med denna uppdatering till Hund-GPS Quick

 

Om ni tidigare köpt en Hund-GPS kan ni uppdatera er gamla utrustning och detta just nu till ett mycket förmånligt special pris för att skaffa det senaste: Hund-GPS Quick

För en version inköpt version år 2003 är 990kr, år 2002, 690kr, (tillkommer endast frakt och PF) Sänd in enheterna och skriva att ni vill ha den uppdaterad till Quick så ordnar vi det på cirka två till tre arbetsdagar, garanterat!

 

Hund-GPS teamet har under senaste åren samlat in en stor mängd med erfarenheter från professionella användare och från vanliga jägare för att skapa den ultimata pejlen. Och detta är vad dom kom fram till: Hund-GPS Quick

 

Klicka på de blå länkar och ni finner mer information om Hund-GPS Quick erbjudandet samt en instruktionsbok på svenska där ni kan läsa mer om alla förbättringar som blivit gjorda.

 

Instruktionsbok på svenska över alla förbättringar.

Instruktionsbok för Hund-GPS pejl på Svenska

 

Några detalj bilder på hunden Sandra i full funktion med Hund-GPS 2005! Ni kan tydligt se hur selen är utformad och funktionen medger inga som helst problem för hundarna att springa även i tät terräng.

Klicka på bilderna  för en större bild! Fotograf: Hannu Lohi ©

 

Mer info och bilder finns här, se vad andra tycker om denna fantastiska pejl! Läs vad  även forumet där andra tycker till om pejlen på denna länk

 

Detta är ett exempel på en helt normal GSM med GPS/telematik funktion från Benefon och med dom flesta (mesta) funktioner vi vant oss med, och dessutom med alla dom krav man kan ställa på en modern tolv kanalers mycket strömsnål GPS.

 

I vår auktoriserad serviceverkstad med över 20 års erfarenhet av reparationer och underhåll av mobiltelefoner och övrig specialiserad elektronik utrustning finner ni en komplett verkstad till er hjälp i dom svåraste situationer när detta behövs som bäst.

 

Vi utför vi idag bland annat garantiservice på Tracker och Benefon instrument och vi har 99,9% av alla dessa mobiltelefon reservdelarna i lager!  Detta är mycket viktigt och medger korta servicetider då vi inte behöver beställa delar och vänta på dessa för att kunna genomföra en service på ett insänt objekt.

 

Servicetider för GPS hundpejl är just nu cirka en till två dagar, vilket är det normala.                        Vakthunden Charles-Ingvar!

Kontakt direkt:  Peter Lindström Telematik/instrument tekniker    0921-530 30 Mobil 070-590 21 22

Hund-GPS forum här kan ni läsa och skriva om allt som har med Hund-GPS Quick att göra, gör ett eget inlägg eller ställ en lurig fråga! Läs också sedan vad andra har för åsikter om denna unika och mycket användbara hundpejl. Vad tycker du? Skriv i forumet och berätta!

 

Foto: Åke Handler ©

 

Ring upp och lyssna på hunden! I denna inspelning skäller hunden en älg och du kan också själv höra hur hunden förflyttar sig till den andra sidan av älgen. Detta inspelade ståndskall är gjort med en hund-GPS Quick.

Inspelningen är gjord augusti 2002 i Pointer internationella "älgskälltest" i Haukipuhdas.

 

Se mer på denna länk för att se och höra vad som har blivit inskickat från användare av Hund-GPS pejlen..

 

Detta är det som gäller när det kommer till jakt, ett suveränt verktyg för att veta var ens hund är belägen och dessutom i stort sett realtid (ca 15-25 sekunders fördröjning normalt för en förfrågan till svar från "hunden"). Och man har dessutom möjlighet att "ringa" upp och höra vad som sker hos hunden!

 

Detta är så bra som det har beskrivits och är helt utprovat sedan 2003. Denna utprovade GPS/GSM pejl har denna vidareutvecklade programvaran med dom funktioner vi jägare verkligen vill ha. Den är mycket väl genomtänkt och säker även under dom svåraste förhållanden med regn och en tuff miljö i skogen. Man måste vara medveten om att det inte alltid skiner en sol och fåglarna kvittrar hela tiden. Verkligheten är något annorlunda och därför måste man ställa vissa krav på utrustningen.

 

Hund-GPS Quick är skyddad via gore-tex material i fronten och med en korrekt monterad gummipackning under batteriet och ladduttaget är den regnsäker. För att vara extra tydlig tål enheterna inte att hamna under vattenytan med ett atmosfäriskt tryck även med alla skydd monterade. Sunt förnuft råder sålunda på denna punkten. Detta är inget problem kan vi lugnt meddela efter ha utfört service på dessa sedan starten redan 2002 för GPS pejlarna. Ni köper inget oprövat utan tvärtom. Hund-GPS Quick är nu så bra den kan vara. Se i forumet för tips och fler omdömen om GPS pejlen och bilda dig en egen uppfattning innan du väljer den bästa pejlen.

Det är en mycket speciell känsla att också kunna höra vad som verkligen händer under jakten, så med den mycket känsliga mikrofonen hörs minsta ljud under jakten, spännande och väldigt underhållande! Se mer på denna länk till pointersolutions svenska sida för svar på frågor ni kan vilja tänkas ställa om hundpejlens olika egenskaper.

Naturligtvis kan ingen positionering ske utan att man medgivit detta från hundens pejl, dessa programmeringar är helt klara enligt era egna önskemål vid leverans. Se mer, och lär er mer vad den kan göra på denna länk.

------------------------------------------------------------------

 

Vi på Peters elektronik utför sedan starten av  introduktion med Hund-GPS garanti service samt all övrig service efter garantitid på dessa mycket avancerade instrument för Hund-GPS (även kallade Swemagnum)

Vi har varit med från början (1998, Benefon) och har därför en mycket gedigen erfarenhet av dessa GPS-instrument och är därför stolta att kunna representera service för dessa i dom undantagsfall det behövs eller om nu olyckan skulle ha varit framme.

------------------------------------------------------------------

Produkten är född utifrån Finska Benefons Esc!`s friend find funktion och är förfinad med en programvara från Finska pointersolutions. Programmet är specialskrivet för jakten och är mycket noga utprovad under svåra förhållanden och detta under en längre tid för att säkerställa en helt "bugg" fri version. Detta blev till sist Hund-GPS versionen och inga uppdateringar har sedan detta behövts!

------------------------------------------------------------------

Efter en lyckad jaktsäsong kan man få ut mycket mer av detta mycket avancerande GPS instrument. Precis som många andra även upptäckt kan det användas för många andra ändamål också. Ett par exempel är, positionsbevakning av bilen eller båten, och då veta var det befinner sig i nära realtid.
 

 Peters Elektronik · Lulevägen 18 · 961 33 Boden
 Tel 0921-530 30 · Fax 0921-540 40 · E-post info@peters.se
 Koordinater: N 65°49'15.3" E 21°42' 03.4"                                                                                                                     Webbmaster